ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند

کنست رژیم صهیونیستی منحل شد

رسانه های رژیم صهیونیستی بامداد پنج شنبه از انحلال رسمی کنست (پارلمان) این رژیم خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری المیادین بامداد پنج شنبه به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی از انحلال کنست (پارلمان) این رژیم خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، کنست رژیم صهیونیستی انحلال خود را اعلام کرد و برگزاری سومین انتخابات در طول یک سال گذشته را خواستار شد.

 

این اقدام پس از آن انجام شد که «بنی گانتز» رییس حزب آبی- سفید نیز نتوانست همانند «بنیامین نتانیاهو» رهبر حزب لیکود کابینه رژیم صهیونیستی را در مهلت ۲۸ روزه تشکیل دهد و رئیس این رژیم انتخاب فرد مورد نظر را به کنست واگذار کرد.

 

گفتنی است، درحال حاضر بحران شدیدی در عرصه سیاسی در محافل سیاسی رژیم صهیونیستی در جریان است به طوری که این رژیم مجبور به اتخاذ تصمیم برگزاری سومین انتخابات در طول کمتر از یک سال شده است.

 

«بنی گانتز» رئیس ائتلاف آبی‌ و سفید رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: از آنجائیکه نتانیاهو تمایل داشت با در اختیار گرفتن اکثریت پارلمان بعدی، مصونیت از محکومیت قضایی را برای خود به دست بیاورد، اسرائیل را به سومین انتخابات در عرض یک سال کشاند.

 

رئیس ائتلاف آبی‌ و سفید رژیم صهیونیستی در این خصوص ادامه داد: ما باید با آن مخالفت کنیم... هیچ مجالی برای مصونیت وجود ندارد و قانون مصونیت در اسرائیل باید به‌روز رسانی شده و در زمینه ای که نیاز آن است استفاده شود.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار